Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 55 36 60 00

Send os en e-mail
Nyhedsbrev
Kontrol rapport
Der er 14 varer.

Plastemballage såsom beholdere og skeer sælges online

Skal du indkøbe plastemballage? Hos Nordic Pack Emballager i Vordingborg sælger vi forskellige former for emballage i plast lige fra beholdere til skeer. Køb online, eller kom forbi vores salgslokaler. Vi sælger til erhverv i hele Danmark, men også til andre interesserede.

Alle former for plastemballage til en god pris

Vi er en veletableret emballagegrossist fra 1999, og vi har både et stort lager og nogle moderne salgslokaler. Vi tilbyder emballageløsninger i plastik og til en billig pris.

Vi kan tilbyde plastikemballage såsom:

 

Kontakt os gerne eller bestil plastikemballage i dag

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om priser for plastikemballage eller for at få et tilbud. Du kan ringe på telefon 55 36 60 00 for at høre mere, eller du kan skrive til os på e-mail info@nordicpack.dk.

Underkategorier

 • Plastflasker
  Plastflasker og kapsler forhandles online Skal du bruge plastflasker og kapsler? Hos Nordic Pack Emballager har vi specialiseret os i emballage af glas, plastik og PET med videre. Vi kan blandt andet tilbyde flasker i plast, som vi sælger online til private og erhverv i hele Danmark. Vores salgslokaler ligger i Vordingborg. Kapsler og plastflasker til fødevarer med videre Vi er en veletableret emballagegrossist fra 1999, og vi har et med et stort lager og nogle moderne salgslokaler. Vi tilbyder plastikflasker og billig emballage. Emballagerne er som minimum fødevaregodkendte, men de benyttes også i den farmaceutiske industri. Vi kan blandt andet tilbyde plastemballage såsom:Plastflasker Kapsler 15 millimeter Kapsler 22 millimeter Kapsler 28 millimeter Kapsler 32 millimeter Juiceflasker og tilbehør  Få mere information eller køb online i dag Køb plastflasker online, eller bed om flere oplysninger om priser og muligheder. Vi udarbejder gerne et tilbud til en god og billig pris. Du kan kontakte os enten på telefon 55 36 60 00 eller på e-mail info@nordicpack.dk.
 • Plastdunke
  Plastdunke til alle formål sælges online Har du brug for plastdunke i din produktion? Hos Nordic Pack Emballager forhandler vi forskellige former for emballager af glas, plastik og lignende såsom dunke i plast. Vi sælger online til erhverv, men også private i hele Danmark. Du er velkommen til at besøge vores salgslokaler i Vordingborg. Stabelbare og almindelige plastdunke Vi har forhandlet emballager siden 1999 og er i dag en veletableret emballagegrossist med et stort lager. Vi kan tilbyde en billig emballageløsning med hurtig levering. Vi har blandt andet stabelbare plastdunke, vi har dunke til farligt gods, og vi har almindelige dunke, som er egnede til en husholdning. Dertil kommer forskelligt udstyr såsom haner og dispensere. Få mere info eller køb dunke online i dag Køb plastikdunke online, eller få flere oplysninger om priser og muligheder. Vi kan også sende et tilbud med en god pris. Du kan kontakte os på e-mail info@nordicpack.dk eller på telefon 55 36 60 00.
 • Spande & tønder
  Plastspande og plasttønder forhandles online Er du på udkig efter en leverandør af plastspande og plasttønder? Hos Nordic Pack Emballager har vi et bredt udvalg af plastikspande og plastiktønder, som vi sælger online til forskellige former for erhverv i hele Danmark. Du er også velkommen i vores salgslokaler i Vordingborg. Plasttønder og plastspande med hurtig levering Vi er en veletableret emballagegrossist med mange års erfaring med emballager af blandt andet glas og plastik. Vi har et stort lager, og dermed kan vi tilbyde hurtig og billig levering. Vi kan blandt andet tilbyde:Tønder Forseglede spande Spande fra ny serie Standardspande med hank  Bestil spande i plast og tønder i plast Køb tønder i plast eller spande i plast online. Du er også velkommen til at høre mere om priser med videre. Bagefter kan vi sende et tilbud med en god pris. Du kan kontakte os på e-mail info@nordicpack.dk eller på telefon 55 36 60 00.
 • Måleskeer
  Måleskeer af plast forhandles online Skal I bruge måleskeer af plast? Hos Nordic Pack Emballager forhandler vi alle former for emballage, herunder skeer i forskellige størrelser. Vi sælger til virksomheder i hele Danmark, og det er muligt at købe online, men det er også muligt at besøge vores salgslokaler i Vordingborg. Stort udvalg af måleskeer i alle størrelser Vi tilbyder måleskeer i forskellige størrelser, som kan opmåle fra 2,5 milliliter til 100 milliliter. Vi har forhandlet emballager i snart 20 år, og i dag har vi et stort lager. Derfor kan vi tilbyde konkurrencedygtige priser og hurtig levering. Kontakt os gerne eller bestil online i dag Køb måleskeerne online, men du er velkommen til at få flere oplysninger. Vi kan også lave et samlet tilbud med en god pris for en måleske. Du kan kontakte os på e-mail info@nordicpack.dk eller ringe på telefon 55 36 60 00.
 • Plastbøtter
 • Firkantdåser
 • Planodåser