Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 55 36 60 00

Send os en e-mail
Nyhedsbrev
Kontrol rapport
Der er 17 varer.

Emballage til kosmetik forhandles online

Skal du købe emballage til kosmetik? Hos Nordic Pack Emballager i Vordingborg forhandler vi kosmetikemballage såsom flasker, glas og krukker af glas og plastik. Køb online i webshoppen, eller kig forbi salgslokalerne. Vores kunder er erhverv i hele Danmark, men vi har også andre kundetyper.

Flasker, glas og krukker som emballage til kosmetik

Vi startede i 1999 og er i dag en veletableret emballagegrossist med et stort lager samt moderne salgslokaler. Vi tilbyder mange former for emballageløsninger i plastik, og det er naturligvis til en billig pris.

Vi kan tilbyde plastemballager såsom:

 

Kontakt os i dag eller bestil emballagen online

Du er velkommen til at høre mere om priser for plastik- og glasemballage, og vi udarbejder gerne et tilbud. Du kan ringe på telefon 55 36 60 00 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til e-mail info@nordicpack.dk.

Underkategorier

  • Cremekrukker
    Cremekrukker og linere til salg i webshop Har I brug for cremekrukker og linere i jeres produktion? Hos Nordic Pack Emballager sælger vi forskellige typer krukker til cremer. Vores kunder er fordelt i hele Danmark. De fleste bestiller online i webshoppen, men I er altid velkomne i salgslokalerne i Vordingborg. Vælg mellem cremekrukker med enkelt- og dobbeltvæg Vi har specialiseret os i emballager til alverdens produkter såsom cremer. Vi tilbyder cremekrukker med frosted dobbeltvæg og krukker med sort/hvid enkeltvæg. Vi har både krukker, låg og linere. Vi har et stort lager, som gør, at vi både har konkurrencedygtige priser og hurtig levering. Kontakt os i dag eller køb i webshoppen Køb de ønskede krukker til cremer i vores online webshop. Du kan også kontakte os for at høre mere om vores krukker, låg og linere. Du kan kontakte os på e-mail info@nordicpack.dk, men du kan også ringe på telefon 55 36 60 00.
  • Salveglas
  • Kosmetikflasker
  • Aluminimunsdåser