Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 55 36 60 00

Send os en e-mail
Nyhedsbrev
Kontrol rapport
Der er 21 varer.

Glasemballage til mange formål til salg online

Har du brug for glasemballage? Hos Nordic Pack Emballager i Vordingborg forhandler vi emballage i glas, som du kan bestille online eller i vores salgslokaler. Vi sælger primært til erhverv i hele Danmark, men det kan også være private.

Bredt udvalg af glasemballage til fødevarer og medicin

Vi er en veletableret emballagegrossist med stort lager og med moderne salgslokaler. Vi har et bredt udvalg af emballage i glas til forskellige priser, som kan benyttes til forskellige formål lige fra til fødevarer til medicin.

Vi kan blandt andet tilbyde:

 

 

Bestil online i webshoppen eller få flere oplysninger

Køb online, eller kontakt os på telefon 55 36 60 00 for at få flere oplysninger eller et uforpligtende tilbud med en god pris. Måske kan vi finde en billig løsning. Du kan også skrive til os på e-mail info@nordicpack.dk.

Underkategorier

 • Medicinflasker
  Medicinflasker af glas og meplat forhandles online Leder du efter en leverandør af medicinflasker? Hos Nordic Pack Emballager forhandler vi medicinemballage af glas, meplat og plast. Køb online, eller besøg salgslokalerne i Køng, 4750 Lundby. Vores kunder er erhverv i hele Danmark. Alt i medicinflasker fra klar farve til brun sirup Vi startede i 1999, og vi er i dag en veletableret emballagegrossist, som har et stort lager og nogle moderne salgslokaler. Vi tilbyder forskellige former for billig emballage, herunder flasker. Vi kan tilbyde flasker såsom:Tilbehør Meplatflasker Klare flasker til medicin Brune flasker til medicin Flasker med brun sirup-farve  Få et tilbud i dag eller bestil flaskerne online Du er meget velkommen til at få mere information om vores emballageflasker og om priser. Vi sender gerne et tilbud med en fast pris. Du kan ringe på telefon 55 36 60 00 for at aftale det videre forløb, men du kan også skrive til e-mail info@nordicpack.dk.
 • Dråbeflasker
  Dråbeflasker af glas, plast og lignende sælges online Leder du efter en forhandler af dråbeflasker? Hos Nordic Pack Emballager har vi specialiseret os i forskellige former for emballage af glas, plast og lignende, herunder flaskeemballage. Køb online, men du er også velkommen i salgslokalerne i Vordingborg. Vi sælger primært til forskellige former for erhverv i hele Danmark. Stort udvalg af dråbeflasker på vores lager Vi har været i gang siden 1999 og er blevet en veletableret emballagegrossist med et stort lager. Vi tilbyder forskellige former for billig emballage såsom forskellige former for dråbeflasker til den farmaceutiske industri, levnedsmiddelbranchen, kosmetikbranchen og så videre. Vi kan tilbyde dråbeflasker i forskellige materialer såsom i glas og PET, og vi har i forskellige farver såsom brun og klar. Kontakt os i dag eller bestil flasker online Du er meget velkommen til at få mere information om priser og muligheder, og vi sender gerne et tilbud med en god pris. Du kan ringe på telefon 55 36 60 00 eller skrive til e-mail info@nordicpack.dk.
 • Tablet/gevindglas
 • Konservesglas
  Konservesglas til fødevarer med videre til salg online Skal du købe konservesglas til en større eller mindre produktion? Hos Nordic Pack Emballager forhandler vi glas til konserves til fødevarer med videre, og du kan vælge imellem mange designs såsom rund, firkantet eller sekskantet. Vores salgslokaler ligger i Vordingborg, men private og erhverv i hele Danmark kan benytte vores online webshop. Runde, firkantede og sekskantede konservesglas Vi startede i 1999 og er blevet til en veletableret emballagegrossist med et stort lager. Vi tilbyder billig emballage til forskellige formål, og alle vores emballager er som minimum fødevaregodkendte. De benyttes også i den farmaceutiske industri med videre. Vi kan blandt andet tilbyde glas til konserves såsom:Rund Design Patentglas Firkantede Sekskantede Metallåg til glassene  Kontakt os for at høre mere eller køb online Køb online, eller få flere oplysninger om glas til konserves, priser og muligheder. Vi laver gerne et tilbud med en god pris på konservesglas. Du kan kontakte os på telefon 55 36 60 00 eller på e-mail info@nordicpack.dk.
 • Ampul

Varer sidevis

Varer sidevis